Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Šok u Osijeku

STANARI U STRAHU Vlasnica stana krenula očistiti podrum - imala je što za vidjeti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šok i nevjerica u osječkom naselju Sjenjak.

Podrum pun oružja: dvije puške, cijev za puško-mitraljez, prigušivač za pušku, ručna bomba, tri protupješačke mine, eksploziv, dva upaljača za mine i više od sedam stotina raznog streljiva, pronašla je Osječanka dok je čistila podrumsku prostoriju koja je odnedavno u njezinom vlasništvu.

Pročitajte i ovo Ilustracija laseri na ratnim brodovima Novo moćno oružje moći će pogoditi kovanicu s udaljenosti od jednog kilometra, a to će koštati tek malo više od 11 eura Ilustracija Pokazivanje snage Sjeverna Koreja ne miruje: Isprobali su još jedno oružje

Odmah je pozvala policijske službenike i oružje je odneseno. Stanari su u strahu, a policija podsjeća da je i dalje u tijeku akcija 'Manje oružja, manje tragedija' te mole građane da misle na svoju i tuđu sigurnost.

'Pozivamo i apeliramo na sve one koji još u vsojim domovima skrivaju oružje i eksplozivna sredstva da ga bez straha od sankcija mogu prijaviti policiji', rekao je Vlado Krznarić, glasnogovornik PU osječko-baranjske.

'To ne smije biti u nikakvim stanovima ni podrumima ni kućama. Potpuno negativna stvar i nepoželjna', rekla je Nevena iz Osijeka.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene