Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pozdrav iz Osijeka'

Prekrasna poruka maloj lavici Nori!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nora Šitum nalazi se u Dječjoj bolnici Philadelphija već mjesec i pol dana, gdje je otputovala s roditeljima Đanom i Ivicom na eksperimentalnu terapiju, za koju su građani Hrvatske, šire regije, ali i oni iz SAD-a, Kanade i Australije sakupili 5,3 milijuna kuna.

Podrška malenoj Nori Šitum ne posustaje, pa se na Facebook stranici, koja je posvećena Nori pojavila predivna fotografija podrške. S natpisom, koji je 'nosio' čitavu humanitarnu akciju ' Nora u srcu' pozdrave hrabroj djevojčici uputili su iz Osijeka.

Pročitajte i ovo Smještaj za rehabilitirane ovisnike u Osijeku - 3 Nova šansa Kućni red, rad s psihologom, mogućnost zaposlenja: "Ovdje se život odvija po određenim pravilima" Slika nije dostupna Novcem će raspolagati Udruga Vrhovni sud odlučio: Roditelji Nore Šitum neće dobiti preostali novac od humanitarne akcije!

Od prošlog se tjedna Nora nalazi na odjelu intenzivne njege, gdje se bori s još jednom preprekom na teškom putu liječenja zloćudne hematološke bolesti - gljivičnom infekcijom, o čemu ste mogli čitati na Dnevnik.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene