Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško ubojstvo

Podignuta optužnica protiv majke koja je u Puli ubila trogodišnjeg sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo u Puli je, nakon dovršene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Puli optužnicu protiv 32-godišnje Chiare Pašić i podnijelo prijedlog za primjenu maloljetničke sankcije prema 14-godišnjakinji zbog ubojstva trogodišnjeg dječaka.

Njih se tereti da su 23. svibnja 2017. zajedno i dogovorno, u stanu na adresi Akvilejski prilaz u Puli, u nakani da ga usmrte, ugušile trogodišnjeg sina Chiare Pašić, a zatim mrtvo tijelo odnijele do obale mora bivše vojarne Vallelunga i tamo ga bacile u more, objavilo je

Pročitajte i ovo Gradonačelnik Pule Filip Zoričić krivotvoreni potpis Gradonačelnik Pule: "Predsjednica Gradskog vijeća više nema moju podršku, vrijeme je za izbore" Slika nije dostupna TRAŽI ODGOVORNOST RAVNATELJA Utvrđeni su propusti: Zbog ubojstva dječaka u Puli oglasila se ministrica

Sudu je predloženo produljenje istražnog zatvora protiv obje okrivljenice zbog opasnosti od ponavljanja tog kaznenog djela koje je okvalificirano kao teško ubojstvo.

Državno odvjetništvo obustavilo je istragu protiv 29-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog kaznenog djela neprijavljivanja počinjenog kaznenog djela, jer nakon provedene istrage nije bilo osnovane sumnje da bi on to kaznenog djelo počinio, a niti da bi počinio neko drugo kazneno djelo koje se progoni po službenoj dužnosti, objavio je pulski DORH ne navodeći imena ni inicijale optuženih osoba. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene