Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ozbiljan razgovor'

Počeo sastanak čelnika Kukuriku koalicije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sastanak čelnika stranaka vladajuće 'Kukuriku koalicije' - predsjednika SDP-a i premijera Zorana Milanovića, predsjednice HNS-a Vesne Pusić, predsjednika IDS-a Ivana Jakovčića te predsjednika HSU-a Silvana Hrelje, počeo je u 17 sati u Banskim dvorima.

Prije početka sastanka predsjednik HSU-a Silvano Hrelja rekao je novinarima ispred Banskih dvora da na sastanku očekuje kvalitetnu raspravu i u mirnom tonu o svemu onome što je iza njih i pred njima.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković O Turudiću i Milanoviću Jandroković o Turudiću i Milanoviću: "To je vrlo opasno. S takvim stvarima se ne igramo" Premijer Andrej Plenković Bez puno komentara Plenković o porukama s mobitela Josipe Rimac: "Nemam pojma tko je AP. To je potpuno nebitno"

'Očito da je premijer u dosluhu s meteorolozima jer je izabrao pravo vrijeme - sve je bijelo i sve je nevino, i tako treba i sastanak završiti', kazao je Hrelja.

Predsjednik IDS-a Jakovčić također očekuje 'jedan ozbiljan razgovor' izrazivši zadovoljstvo što su se našli jer imaju puno tema za razgovor. Istaknuo je da očekuje prijateljski razgovor te da će njihov susret završiti u dobrom tonu s odličnim rezultatima.

Milanović: Ljudi pozivaju na reforme, e pa dobit će ih!

Jakovčić je rekao da će na sastanku biti više tema, a ne samo europski izbori. Smatra da prije svega treba razgovarati o onome što su učinili u protekle dvije godine te što će učiniti u iduće dvije godine jer građani od njih očekuju da upravo o tim temama razgovaraju.

Na sastanak je došla i predsjednica HNS-a Vesna Pusić koja novinarima isprem Banskih dvora nije željela dati izjave. Kako se očekuje, nakon sastanka čelnici Koalicije će dati izjave novinarima. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene