Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oprezno u prometu!

Gužve na cestama: U višestrukom sudaru na Istarskom ipsilonu više ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojačan je promet na glavnim cestovnim pravcima u smjeru mora kao i na ostalim autocestama. Gužve se stvaraju i u splitskoj luci, a događaju se i prometne nesreće.

Počeo je produljeni vikend. Pojačan promet, pogotovo u pravcu mora i na graničnim prijelazima, zabilježen je još u petak, a nastavlja se i prvog dana vikenda.

Pročitajte i ovo Kolona - 3 Stvara se i mnogo smeća Kaos na cesti - Kilometarske kolone i višesatno čekanje izluđuju vozače i mještane: "Što Vlada čeka s obilaznicom?" Ilustracija sve na jednom mjestu HAK savjetuje vozače: Provjerite što je najvažnije imati sa sobom ako zapnete u gužvi

>> Krenule gužve na cestama: Na Lučkom kolona od 12 kilometara!

Vrlo je gust promet na glavnim cestovnim pravcima u smjeru mora kao i na ostalim autocestama. Pojačan je promet i na graničnim prijelazima sa Slovenijom i Mađarskom na ulasku, a na graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom (u Posavini) na izlasku.

Kolone na zagrebačkoj obilaznici i prema Krku

Zbog pojačanog prometa vrlo oprezno treba voziti između čvorova Lučko i Bosiljevo. Na naplati Lučko na ulazu na autocestu A1 vozi se usporeno u koloni dugoj oko 400 m iz smjera Jadranske avenije. Na zagrebačkoj obilaznici (A3) iz smjera Zaprešića i čvora Jankomir prema čvoru Lučko kolona vozila koja se kreće duga je oko 11 km, a od čvora Buzin prema čvoru Lučko kolona je duga oko 3,5 km.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na izlazu Oštrovica prema Crikvenici i otoku Krku vozi se u koloni dugoj oko 2 km. Gužva je i na Krčkom mostu u smjeru otoka i na riječkoj obilaznici na čvoru Sveti Kuzam na izlazu prema Jadranskoj magistrali (D8).

Višestruki sudar na ipsilonu

Više osoba ozlijeđeno u četverostrukome sudaru na Istarskom ipsilonu koji se u blizini skretanja za Cerovlje dogodio oko 11 sati, izvijestila je Policijska uprava istarska. Uz policiju, na mjestu nesreće je i više vozila Hitne pomoći. Jedna ozlijeđena osoba prevezena je u KBC Sušak.

Zbog nesreće prekinut je promet na Istarskom ipsilonu (B8) između čvorova Cerovlje i Lupoglav, ali samo u smjeru Rijeke.

Zabrane prometa

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će danas od 4 do 14 h, na važnijim državnim cestama. Zbog visokog vodostaja Dunava zatvorene su ceste: D212 Zmajevac-Batina i- ŽC4056 Kopačevo-Podunavlje.

Zbog radova, zatvorena je državna cesta D1 između Udbine i Gračaca. Obilazak je: Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac.

>> Stiže osvježenje!

Zatvorena je dionica brze ceste između čvorova Dubrava i Cugovec u oba smjera (D28). Obilazak je preko Vrbovca.

Zabrana je prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona danas do 14 sati, a bit će i sutra u nedjelju (23.6.) od 12 do 23 sata, ponedjeljak (24.6.) od 15 do 23 sata te u utorak (25.6.) od 14 do 23 sata na važnijim državnim cestama, zbog praznika i redovnih ljetnih zabrana (Dan antifašističke borbe i Dan državnosti). Na autocestama, kao i na državnoj cesti D1 zabrana nema.

Promet je pojačan pri ulazu u zemlju na graničnim prijelazima Rupa, Bregana i Macelj i pri izlasku kod- Bajakova. Pojačan je promet u trajektnim pristaništima prema Cresu, Rabu i Pagu te u lukama Zadar i Split.

U zonama radova vozače se upozorava da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine. Zbog radova, zatvorena je državna cesta D1 između Udbine i Gračaca. Obilazak je: Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene