Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Bijela seoba"

Više od 200 tisuća Hrvata krenulo na skijanje: Na granicama se čeka više od sat vremena

Počeo je hrvatski skijaški tjedan (Foto: Pixell)
Počeo je hrvatski skijaški tjedan (Foto: Pixell) Pixell
Aktualno Galerija Počeo je hrvatski skijaški tjedan (Foto: Pixell) Počeo je hrvatski skijaški tjedan (Foto: Pixell) Foto: Pixell Počeo je hrvatski skijaški tjedan (Foto: Pixell) Počeo je hrvatski skijaški tjedan (Foto: Pixell) Foto: Pixell +0 Počeo je hrvatski skijaški tjedan (Foto: Pixell) Galerija 1/3 >>
Počeo je hrvatski skijaški tjedan, a na skijanje, ponajviše u Sloveniju, Austriju i Italiju, ovog vikedna kreće oko 220 tisuća Hrvata.

Više od 200 tisuća Hrvata i ove će godine zimske praznike provesti na inozemnim skijalištima, a "bijela seoba" krenula je danas.

Pročitajte i ovo Odmorište Zermatt Planina Matterhorn Šestero ljudi nestalo tijekom skijanja: Policija bez novih informacija i nakon akcije potrage Skijaška sezona - 6 Školski praznici i novi skijaški val Brinu li Hrvate paprene cijene? Provjerili smo koliko duboko morate posegnuti u džep za skijašku avanturu i koliko košta nova oprema: "Rezervacije se uzimaju već od ljeta"

Hrvatski autoklub (HAK) izvijestio je kako je pojačan promet na cestama u smjeru Slovenije, osobito prema graničnim prijelazima Bregana, Pasjak, Macelj i Rupa.

Kako je dan odmicao, na graničnim prijelazima počele su se stvarati sve veće gužve. Tako je prema podacima HAK-a, u 10.20 sati na izlaz iz zemlje najviše trebalo čekati na graničnim prijelazima Rupa i Pasjak - sat vremena te Bregani i Harmici - 45 minuta

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene