Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Do kraja godine

Plinska brojila na području Zagreba i okolice opet očitavaju poštari: Građane mole da se pridržavaju dva uvjeta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu i okolici poštari ponovno očitavaju stanje potrošnje na plinomjerima, javljaju iz Hrvatske pošte. Očitavanje plinskih brojila trajat će do 31. prosinca.

Poštari sa zagrebačkog područja ponovno očitavaju plinska brojila za građanstvo na području grada Zagreba i okolice. Poštari očitavaju plinska brojila u Gradu Zagrebu, Velikoj Gorici, Zaprešiću te općinama Brdovec, Marija Gorica, Dubravica, Pušća i Kupljenovo.

Pročitajte i ovo Poštanski ured Nova SMS prijevara "Nemojte otvarati ove poveznice...": Hrvatska pošta objavila važno upozorenje za građane, 27-godišnjak ostao bez nekoliko stotina eura Ilustracija Isprika pošte na kašnjenju Poštar u četiri godine nije isporučio 30.000 pisama: Kada je policija ušla u njegov dom, ugledala je bizarnu scenu

Poštar će, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera te uz pristanak korisnika, ući u prostor u kojem se nalazi plinsko brojilo i očitati stanje potrošnje. Iz Hrvatske pošte mole sve korisnike Gradske plinare Zagreb da njihovim poštarima omoguće ulazak u prostor u kojem se nalazi plinsko brojilo i da im osiguraju neometan prilaz.

"Također molimo korisnike da se prilikom dolaska poštara radi očitanja brojila pridržavaju propisanih epidemioloških mjera, a to podrazumijeva pravilno nošenje zaštitne maske za lice te držanje nužne udaljenosti", navode u priopćenju u Hrvatskoj pošti.

"Hrvatska pošta ugovorni je partner Gradske plinare Zagreb, a poštari očitavaju plinska brojila još od 2015. godine. Očitavanje plinskih brojila ove će sezone trajati do 31. prosinca 2021", dodaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene