Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Polako i strpljivo

Počelo je, počelo: Pojačan promet prema moru, čeka se na granicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako ni po čemu drugome, početak špice sezone možemo prepoznati po gužvama na cestovnim pravcima prema obali i graničnim prijelazima.

Pred naplatnom postajom Lučko na izlasku s autoceste A1 kolona vozila duga je oko 5 kilometara, izvijestio je popodne Hrvatski autoklub (HAK).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gužve posvuda Čuvajte živce: Na Lučkom kolona 7 kilometara, kod Trakošćana 5 km Slika nije dostupna Mogući prekidi prometa Krećete li danas na put EVO što možete očekivati na cesti

Promet je pojačan i na autocesti A3 Bregana-Lipovac u oba smjera, riječkoj obilaznici, na Krčkom mostu u oba smjera, duž jadranske obale na prilazima turističkih gradova i mjesta, Istarskom ipsilonu, trajektnim lukama i na graničnim prijelazima.

Usporeno u koloni vozi se na na A1 između čvorova Lučko i Bosiljevo u oba smjera te u Zagrebu od rotora Remetinec duž Jadranske avenije, u smjeru naplate Lučko.

Sveta Helena: Na autocesti A4 kolona duga 3 kilometra

Promet putničkih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Metković, gdje se na ulazu čeka oko 1 sat, te Slavonski Brod, a u oba smjera na prijelazima Karasovići i Stara Gradiška.

Promet teretnih vozila pojačan je na izlasku na graničnom prijelazu Bajakovo, gdje je kolona teretnih vozila duga oko 4 do 5 kilometra.

Trajekti i katamarani plove redovito. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene