Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zanimljive ugostiteljske dosjetke

Kako doskočiti zabrani pušenja?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladimir Šimenc, vlasnik noćnog kluba u Koprivnici, nije čekao prekriženih ruku potpunu zabranu pušenja na javnim mjestima, a time i neminovni pad prometa. Kako je njegov obrt registriran kao caffe i noćni bar, zakon mu dozvoljava da radi u klupskom tipu, odnosno, da ne posluje javno već bude otvoren samo za članove kluba.

Pravilnik o radu kluba, točnije njegov članak 7. govori da 'Član Kluba dobiva na korištenje posebnu klupsku prostoriju opremljenu za obavljanje ugostiteljske djelatnosti, u kojoj je dozvoljena konzumacija alkoholnih pića i duhanskih proizvoda'.

Pročitajte i ovo Suđenje zbog ubojstva Tomislava Sablje - 3 Ostaju u istražnom zatvoru Redari optuženi za Sabljino ubojstvo izjasnili se da nisu krivi: Na suđenu pročitani detalji događaja iz kobne noći Slika nije dostupna Strašna tragedija Muškarac preminuo u crkvi punoj vjernika: "Oživljavali su ga skoro sat vremena, ali uzalud"

Član možete postati kupnjom karte

Članom kluba postoje se kupnjom poludnevne karte (upada) po cijeni od deset kuna ili mjesečne pristupnice, a član može postati isključivo punoljetan građanin. Samom kupnjom članarine ili pristupnice osoba prihvaća i pravilnik rada kluba, koji je istaknut na ulazu u objekt.

Za poslovanje kao klub Vladimir Štimec nije morao tražiti naknadne dozvole, samo je zakonski bio dužan o tome obavijestiti državne institucije. 'Njih sam svojim činom zbunio i zatekao. Ja nisam nikakav odvjetnik, običan sam građanin koji je samo dobro proučio zakon', rekao je Vladimir Šimenc.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene