Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izborna kampanja?

Počeli 13 milijuna kuna vrijedni radovi na vodovodu u Škabrnji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svečano i veselo Škabrnjani su dočekali otvorenje radova na mreži koja će napokon dovesti vodu u njihovo mjesto. Povijesnom danu, teškom oko 13 milijuna kuna, uz lokalne političare, ujedno i kandidate za čelne pozicije na skorašnjim izborima, prisustvovao je i ministar Kalmeta.

Ministar mora, prometa i infrastrukture Božidar Kalmeta odbija svaku pomisao da se radi o prikrivenom početku predizborne kampanje, jer se na projektu radi već pune tri godine. Bez obzira kad počela, ministar i njegovi stranački kolege u kampanju ulaze uz Božji blagoslov.

Pročitajte i ovo Pobuna u Karlovcu - 3 Svaki dan nova pukotina Izbila pobuna, traže hitno zaustavljanje radova: "Ja izađem, ali iznad mene žive ljudi s troje male djece" Ilustracija Provjerite Čeka nas kaos! Zbog ogromnih radova ovog vikenda nema tramvaja u nekim dijelovima grada, ukidaju se četiri tramvajske linije

'Zahvaljujemo na tome župniku, a pogotovo jer je evo prije dva dana bio Uskrs, tako da je taj blagoslov posebno drag', rekao je : Božidar Kalmeta - ministar mora, prometa i infrastrukture.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene