Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HDZ-ovci uz Kosor

'Pobjegulja': Sanader dobio novi nadimak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izljevi odanosti HDZ-ovaca aktualnoj šefici stranke i predsjednici Vlade ne prestaju ni danas. Stranački ogranci i saborski zastupnici iz vukovarsko-srijemske županije sasuli su paljbu na bivšeg premijera Ivu Sanadera kojem su namijenili i novi nadimak - 'pobjegulja'.

Postrojeni u obrani stranke i šefice, HDZ-ovci s istoka Hrvatske jednoglasni su. Stranačku šeficu i Vladin program toliko su hvalili da im je i grlo presušilo, a na spomen bivšeg šefa, sami su uzimali mikrofone u ruke i nazivali ga 'odbjeglim predsjednikom', koji je 'mislio da će vladati u sjeni', a 'što se primiče USKOK-u, sve je nervozniji' i 'nitko neće stati uz nekog tko ostavi brod a ne kaže zašto je otišao.'

Pročitajte i ovo Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu Predsjednik Milanović na obilježavanju Dana hrvatskih branitelja Vukovara - 2 Predsjednik odao počast Obilježen Dan hrvatskih branitelja u Vukovaru: "To je primjer žrtve i patnje, ali i njihovog herojstva i zajedništva"

Sanader se sada ukrcao na oporbeni brod, kažu u HDZ-u,i plovi ka rušenju vlade. 'Oporba i odbjegli predsjednik Ivo Sanader imaju zajedničke interese', uvjeren je Petar Čobanković, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a.

O interesima Damira Polančeca, Čobanković je kratak: 'To je samo spin iz kuhinje odvjetnika Nobila'.

>> 'Zar zaista mislite da su to ozbiljne optužbe?'

HDZ pak ništa neće zaustaviti. Stranka je jača no ikad, kažu, a nove pristupnice štampaju bez prestanka. 'I u ovo vrijeme raste nam broj članova. Građani nam dolaze i upisuju se u HDZ', pohvalio se Tomislav Čuljak, saborski zastupnik HDZ-a.

Ispisati se iz HDZ-a, pak kažu, neće nitko jer Sanaderovih spavača, uvjereni su, u stranci nema.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene