Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dominikanska republika

Pobjegao Srbin koji je sa Zadranima bio uključen u trgovinu kokaina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbin Nebojša Gacanović, koji je u Dominikanskoj Republici uhićen kao pripadnik skupine Hrvata Zlaatka Ugarkovića zbog švercanja 180 kg kokaina, pobjegao je i sada ga traži Interpol.

U srpskoj policiji tvrde da Gacanović nema dosje i nije poznat po ranije počinjenim kaznenim djelima, piše Blic. Dodaje kako nemaju traga gdje bi se Gacanović mogao nalaziti. Za razliku od njega, osumnjičeni Hrvati poznati su policiji.

Pročitajte i ovo Zaključana ograda, ilustracija Ograđeni od jedine susjedne države Karipska zemlja zbog neovlaštenih migracija i sigurnosti odlučila se na radikalan potez: Grade ogradu duž cijele granice Slika nije dostupna Užas! VIDEO Panika usred leta: 'Imam Ebolu! Svi ste naj*****!'

U grupi koja je planirala prokrijumčariti 180 kg kokaina nalazi se i Zadranin Elvis Mužanović, poznati ugostitelj kome se zbog trgovine drogom sudilo prije 12 godina.

U Hrvatskoj je uhićen i Dražen Miletić, dok su u Dominikanskoj Republici uhićeni Ugarković, koji je na terenu vodio poslove oko kupovine i krijumčarenja kokaina, i Marinko Markulin.

>> Prvi slučaj u kojem su Hrvati glavni organizatori krijumčarenja kokaina

Istovremeno, u Italiji je uhićen i Milivoj Šango, koji je čekao isporuku droge, a koji se dalje trebala prokrijumčariti u zemlje istočne Europe. Za njegovim nećakom Ivanom Šangom, koji je također dio grupe, raspisana je tjeralica.

Grupa je u ovom poslu trebala profitirati za pet milijuna eura. Osumnjičenim dilerima bit će oduzeta sva imovina zarađena od prodaje droge.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene