Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prva reakcija

Plenković nakon izglasavanja povjerenja ministrima: "Ovim smo okončali jednu političku epizodu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Plenković je po izlasku iz Sabornice čestitao novoizabranim ministrima u svojoj Vladi, posebice ministrici Divjak i ministru/potpredsjedniku Vlade Štromaru.

"Mislim da smo s ovim okončali jednu političku epizodu, na dobrobit političke stabilnosti i funkcioniranja institucija i interesa hrvatskih građana", poručio je Plenković.

Pročitajte i ovo Plenković i Milanović analiza stručnjaka Je li moguće da na kraju ni Plenković ni Milanović ne budu na čelu Vlade? Pojavila se nova ideja Hrvatski sabor Ususret izborima Koalicijski partneri dogovorili raspuštanje Sabora: Doznajemo datum

Naglasio je da je izglasanim povjerenjem novim ministrima u Saboru potvrđena politička stabilnost u Hrvatskoj. Plenković jeistaknuo da će nastaviti s transformativnim procesima u Hrvatskoj i dalje.

"Smanjivati antagonizme, smanjivati podjele u društvu, nastojati okupiti političke partnere oko bitnih strateških odrednica u mogućnost što većeg konsenzusa", rekao je Plenković.

"Mislim da je odluka HNS-a bila ispravna i politički mudra te korisna. Vrijeme će pokazati ispravnost te odluke", dodao je premijer.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene