Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prva reakcija

Plenković nakon izglasavanja povjerenja ministrima: "Ovim smo okončali jednu političku epizodu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Plenković je po izlasku iz Sabornice čestitao novoizabranim ministrima u svojoj Vladi, posebice ministrici Divjak i ministru/potpredsjedniku Vlade Štromaru.

"Mislim da smo s ovim okončali jednu političku epizodu, na dobrobit političke stabilnosti i funkcioniranja institucija i interesa hrvatskih građana", poručio je Plenković.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Uoči procesije na Hvaru Stranci prijeti kazna: Plenković komentirao problem s HDZ-ovim listama Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na predstavljanju izbornog programa - 2 predstavljen program Plenković otkrio tko su iznenađenja na listama HDZ-a: Objavio koliko će podići plaće i mirovine

Naglasio je da je izglasanim povjerenjem novim ministrima u Saboru potvrđena politička stabilnost u Hrvatskoj. Plenković jeistaknuo da će nastaviti s transformativnim procesima u Hrvatskoj i dalje.

"Smanjivati antagonizme, smanjivati podjele u društvu, nastojati okupiti političke partnere oko bitnih strateških odrednica u mogućnost što većeg konsenzusa", rekao je Plenković.

"Mislim da je odluka HNS-a bila ispravna i politički mudra te korisna. Vrijeme će pokazati ispravnost te odluke", dodao je premijer.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene