Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

CENTAR ZA RECIKLAŽU CEZAR

Planulo odlagalište otpada u Šibeniku, vatrogasci ga drže pod kontrolom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na odlagalištu otpada Centra za reciklažu "Cezar" u šibenskoj gospodarskoj zoni Podima u ponedjeljak rano popodne buknuo je požar koji je brzo stavljen pod nadzor vatrogasaca, doznaje se u Županijskome centru 112.

"Požar gasi osam vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Šibenika, a vatra je pod kontrolom i ne širi se", doznaje se u Centru 112.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Požar u Grebastici - 6 Gori još uvijek Borba s vatrenom stihijom trajala cijelu noć: Požar kod Grebaštice konačno pod nadzorom

Na terenu je i direktor šibenske gospodarske zone Poda Jakov Terzanović, koji je izjavio kako je najvažnije da nitko nije stradao i da je sve pod nadzorom.

"Oko 12:30 sati planulo je na odlagalištu otpada tvrtke 'Cezar'. Izgledalo je poprilično loše zbog gustoga crnog dima, koji se širio, ali vatrogasci sve drže pod kontrolom. Požar se nije proširio i sve je manji, a najvažnije je da nitko nije stradao. Imamo povjerenje u vatrogasce", rekao je direktor Terzanović. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene