Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Sramotno!'

Plakat 'Za dijete, a ne za psa' razbijesnio ljubitelje životinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nizu plakata kandidata za lokalne izbore 2013. pojavio se još jedan koji je izazvao veliku pozornost, ali i naljutio mnoge vlasnike kućnih ljubimaca.

Obiteljska stranka na svom je Facebook profilu objavila plakat s natpisom 'Za dijete, a ne za psa' i na sebe navukla bijes mnogih vlasnika kućnih ljubimaca. Ogorčeni ovakvom predizbornom porukom ljubitelji životinja napisali su razne komentare ispod fotografije plakata.

Pročitajte i ovo Ilustracija Incident u vrtiću Dijete od godinu i pol samo izišlo iz vrtića: "Dogodio se vrlo ozbiljan propust" Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu

'Kako je moguće ovakvo razmišljanje ljudi koji su u politici, trebali bi se boriti za građane, a to su i odrasli i djeca i životinje, takva isključivost je neprirodna i vodi ka nasilju nad životinjama, diskriminacija bi trebala biti zakonom zabranjena, ako već i nije i širenje ovakve mržnje, to možete raditi na vašem osobnom profilu, a ne na profilu stranke.. fuj', samo je jedan od komentara.

'Obitelj je obitelj, bez obzira na dob, spol, boju, rasu, nacionalnost i sl. U obitelji je bitna ljubav prema bližnjem. Moji članovi obitelji su i životinje, ali da mi je kompjuter prirastao srcu i on bi bio. Žalosno je što tako razmišljate. Mislim da je definitivno sramotno ime koje nosite uz ovakav plakat!', poručuju građani kojima se poruka s plakata nimalo ne sviđa.

 Najnovije vijesti i istraživanja čitajte na Lokalni izbori 2013

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene