Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ah, ti otočani!

Pješački prijelaz u Murteru vodi ravno do - VINARIJE

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Simpatični pješački prijelaz u Murteru još je jednom dokazao kakav smisao za humor imaju otočani kojima su vinarije posebno omiljena mjesta.

Sigurno ući i izaći iz vinarije u Murteru je na prvom mjestu. Stoga je ispred jedne takve i postavljen pješački prijelaz.

Pročitajte i ovo Kamp na Murteru - 2 Nekima ne smeta Počelo rušenje bespravnog kampa na Murteru u ekološki zaštićenom području: Mnoge kućice prodane su strancima Toni Turčinov Niz nezakonitosti USKOK optužio načelnika i poduzetnika: Spominjalo se trošenje po bordelu, obavljeni detalji optužnice

'Jedan od zaštitnih znakova Dalmacije je bevanda, pa tko bi i zamjerio na ovoj besmislici i jeftinom reklamnom triku, treba po svoju kapljicu doći što sigurnije. Pješaci i vino su uvijek na prvom mjestu', napisali su na portalu ŠibenikIn čiji im je čitatelji poslao fotografiju.

Ukoliko vi imate fotografiju sličnih simpatičnih detalja u Hrvatskoj pošaljite nam fotografiju uz nekoliko informacija (kada i gdje je snimljeno) na moj.report@novatv.hr.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene