Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvavi događaj

FOTO Pitbull najprije napadao ljude, a onda zaklao psića Flokija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema mikročipu utvrđen je vlasnik pitbulla koji tvrdi da pas nije njegov već da ga je netko prijavio na njegovo ime, rekao nam je čitatelj.

Krvavi incident dogodio se u utorak iza ponoći na Klaki u Dubravi. Pobješnjeli je pitbull zaklao psića obitelji Marka Haramine koji se javio našem portalu. Obitelj je još uvijek u potpunom šoku od incidenta.

'Moji roditelji su izveli našeg psa Flokija u šetnju do klupice ispred zgrade kada je pušteni pitbull došao i iz čista mira počeo napadati prolaznike koji su počeli bježati, a zatim je napao i našeg psa koji je bio na vezici i u naručju moje majke. Mojoj majci iz krila je istrgnuo Flokija i primio ga za vrat te ga davio nekoliko minuta.

Za to vrijeme su prolaznici se okupili i gledali nemili događaj te su neki čak pokušali savladati pitbulla ali bezuspješno. Potom je došla i policija koja je ispalila 3 hica kako bi spriječili pitbulla od daljnjeg davljenja, ali već je tada bilo prekasno', ispričao nam je Marko Haramina.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

FOTO Pitbull heroj: Gluhog dječaka spasio od požara

Agresivni je pitbull, međutim, uspio nakratko pobjeći policajcima no ubrzo je ipak uhvaćen. Marko Haramina ističe kako su mu u policiji kazali da je prema mikročipu utvrđen vlasnik pitbulla koji tvrdi da pas nije njegov već da ga je netko prijavio na njegovo ime.

'Po majku je došla hitna pomoć nakon doživljenog šoka. Naš pas Floki bio je s nama 14 godina nakon što smo ga udomili 2001. godine', zaključio je Marko Haramina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene