Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mesić o antirecesijskim mjerama

'Pitanje je kvalitete svih tih mjera'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić ocijenio je danas, komentirajući paket antirecesijskih mjera što ga je donijela Vlada, kako taj dokument nije sasvim zakasnio.

'Paket nije došao prekasno. Pitanje je kvalitete svih tih mjera', izjavio je Mesić odgovarajući na novinarska pitanja tijekom boravka u Sarajevu, gdje je bio u neslužbenom posjetu.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Predsjednik RH Milanović se još jednom javio na društvenim mrežama, evo koga je ovaj put spomenuo Smije li se predsjednik kandidirati za premijera? ChatGPT Smije li se predsjednik kandidirati za premijera? Evo što kaže umjetna inteligencija...

Objasnio je da su on i njegov ured Vladin paket očekivali nešto prije, a sad valja vidjeti koji će točno biti učinci.

Istaknuo je kako ga je predsjednik Vlade Ivo Sanader u srijedu obavijestio o mjerama, ali 'onako, dijagonalno'.

'Nisam se mogao upuštati u svaku mjeru posebno, niti su moji savjetnici bili u mogućnosti da daju svoje mišljenje o tim mjerama, no mi smo tražili antirecesijske mjere i sada smo ih dobili. Sada je na operativcima, na privredi, na institutima, na političkim faktorima naše zemlje da kažu svoje mišljenje, da dograde te mjere i da vidimo učinke tih mjera', izjavio je predsjednik Mesić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene