Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginuo kopilot

Pilot pokušao izbjeći dječaka na pisti, udario u planinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pokušavajući izbjeći dječaka na pisti teretni avion udario je u planinu, pri čemu je poginuo kopilot.

Teretni avion Susi Aira, srušio se u planinskom području u Indoneziji, rekla je direktorica zrakoplovne tvrtke Susi Pujiastuti. Zrakoplov se srušio u Wabu planini nakon što je pokušao izbjeći dječaka koji se nalazio na pisti, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Prelet MiG-21 aviona Iznad Barentsovog mora Bliski susret na ruskoj granici: Rusi tvrde da su presreli dva američka bombardera Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb

Avion u kojim su bili pilot Jesse Becer i kopliot Albert Citores, prevozio je diesel, rižu i povrće kada je uzletio s Nabira u 8.55 po lokalnom vremenu. Međutim, tijekom slijetanja u Intanu, u 9,40 nakon što je avion već bio na tlu, ponovno je uzletio jer je pilot na pisti primjetio dječaka. Kada se pokušao okrenuti, avion je udario u planinu.

Zrakoplov se nakon udara u planinu zapalio pri čemu je poginuo kopilot Citores, rekla je Susi Pujiastuti, direktorica Susi Aira. Pilot je prevezen u bolnicu Freeport u Timiki i vrsta njegovih ozljeda nije poznata.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene