Obavijesti Video Pretražite Navigacija
1,73 promila u krvi

INCIDENT NA GRANICI Pijan autom projurio kroz granični prijelaz u Kostajnici prema BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan muškarac u automobilu bosanskohercegovačkih registracija prošao je bez zaustavljanja kroz granični prijelaz u Hrvatskoj Kostajnici.

Nepoznati muškarac u automobilu bosanskohercegovačkih registracija prošao je u četvrtak, desetak minuta prije ponoći, bez zaustavljanja kroz Međunarodni cestovno granični prijelaz Hrvatska Kostajnica.

Pročitajte i ovo Privođenje vozača kamiona koji je naletio na kolonu vozila - 4 18 ozlijeđenih Ovo je vozač kamiona koji se zabio u kolonu automobila i ozlijedio 18 ljudi, bio je drogiran Carinici pronašli vučju kožu s glavom stigla i kazna FOTO Zaustavili auto pa pronašli trofej: Carinici zaplijenili vuka

Policija ga je zaustavila 15 minuta po prelasku granice i uhitila utvrdivši da je bio pod utjecajem alkohola od 1,73 promila.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o nadzoru državne granice i Zakona o sigurnosti prometa na cestama, uz optužni prijedlog bit će biti doveden nadležnom prekršajnom sudu.

Policija je izvijestila da je vozač, koji je izbjegao policijsku i carinsku ulaznu graničnu kontrolu i kojeg su zaustavili u mjestu Rosulje, 55-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

'U četvrtak, 29. rujna 10-ak minuta prije ponoći, kroz Međunarodni cestovni granični prijelaz Hrvatska Kostajnica bez zaustavljanja u Hrvatsku je ušao osobni automobil bosanskohercegovačkih registracija, kojim je upravljao nepoznati muškarac. Kako je izbjegao policijsku i carinsku ulaznu graničnu kontrolu, policijski službenici vozilo su za 15-ak minuta zaustavili u mjestu Rosulje i utvrdili da je vozač 55-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, koji je uhićen. Alkotestiranjem je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola od 1,73 promila. Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o nadzoru državne granice i Zakona o sigurnosti prometa na cestama, uz optužni prijedlog će tijekom dana biti doveden nadležnom prekršajnom sudu', priopćila je PU sisačko moslavačka.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene