Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razočaran medijskim napisima

Pevec: Nigdje i ni od koga ne bježim!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravko Pevec nije nigdje pobjegao!

Nakon što su neki mediji objavili da je napustio Hrvatsku s obitelji, Pevec nam je u telefonskom razgovoru poručio da nigdje i ni od koga ne bježi. Razočaran je, kaže, medijskim napisima koji se neprestano bave njegovim kretnjama te je kazao kako će morati angažirati odvjetnika i sve tužiti.

Pročitajte i ovo Vid David Krecelj drama u Zagrebu VIDEO Ovo je Mad Max kojeg je policija u nezapamćenoj potjeri lovila po cijelom Zagrebu: Priveden je Riječki karneval Filmski scenarij Nevjerojatan plan za bijeg iz zatvora u Rijeci: Iskopali tunel, htjeli se izgubiti među maškarama

Podsjetimo, bračni par Pevec fotograf tjednika Nacional uhvatio je u petak u Zračnoj luci Zagreb, u trenutku kada su se čekirali za zrakoplovnu rutu u inozemstvo. Zdravko i Višnja Pevec su u društvu djevojke njihovog sina čekirali prtljagu i karte za terminal predviđen za letove za Koeln i Istanbul.

Iz nekog razloga, Pevecima je zasmetalo što ih se fotografira, pa su pokušali izbjeći daljnje eksponiranje, na način da su se sklonili iza prvog dostupnog stupa, da bi nakon neuspješne kamuflaže ubrzanim koracima odmakli na drugi dio aerodroma.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene