Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promijenili termin

Petrov ne dolazi na sastanak s SDP-om: U timu je koji se sastaje s HDZ-om

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Most nezavisnih lista izvijestio je naknadno o promjeni termina sastanka s predstavnicima koalicije Hrvatska raste, koji će se u srijedu, umjesto u najavljenih 19 sati, održati u 15 sati u prostorijama Mosta u Smičiklasovoj ulici.

Most je najavio kako će se u srijedu u 14 sati u Šibeniku sastati i s predstavnicima Domoljubne koalicije.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Grbin o pregovorima s Domovinskim pokretom i Milanoviću: "Ja mu na tome zahvaljujem" Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković?

Objasnili su kako su dvije velike koalicije zatražile dodatne sastanke radi usuglašavanja prijedloga koji je Most iznio na sastanku u Esplanadi u ponedjeljak.

Na sastanku u Šibeniku u njihovu će timu uz predsjednika stranke Božu Petrova biti Ines Strenja Linić i Ivan Kovačić, a u Zagrebu Ljubica Ambrušec, Nikola Grmoja i Ivan Lovrinović.

Predsjednik Vlade i čelnik SDP-ove koalicije Hrvatska raste Zoran Milanović poručio je u utorak na svojim facebook stranicama kako je cilj koalicije Hrvatska raste nastavak služenja građanima i vođenje Hrvatske u pozitivnom smjeru.

'Domoljubna koalicija s Mostom može imati 85 mandata'

"U ovim pregovorima riječ je o odgovornosti prema hrvatskom narodu, a ne o foteljama. Naš stav kao Koalicije Hrvatska raste je jasan i to sam naglasio nedavno u svom pismu Mostu. Želimo nastaviti služiti našim građanima i voditi Hrvatsku u pozitivnom smjeru rasta, reda i rada. Kao i stotine tisuća građana koji su nam ukazali povjerenje na izborima, ne želimo dopustiti povratak u kaos, krizu i nebrigu za građane. To je naša zajednička dužnost i obveza", napisao je Milanović na svojoj facebook stranici.

Neki znakovitim smatraju to što će na sastanku u Šibeniku s Karamarkom razgovarati Božo Petrov, dok će na sastanku s koalicijom Hrvatska raste biti drugi predstavnici Mosta.'Taj sastanak je dogovoren prije, onda je SDP tražio sastanak nakon ovih izjava što su bile, ali nema g. Petrov mogućnost bilokacije, ne može biti na dva mjesta', objašnjava glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja.

Dragovan: sutra o stajalištima GO SDP-a

Glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan najavio je da će se o stajalištima Glavnog odbora SDP u vezi s aktualnom političkom situacijom i pregovorima o formiranju vlast razgovarati sutra.

"Danas razgovaramo isključivo o posjetu nosača zrakoplova i zbog toga sam ovdje, a sutra ćemo razgovarati o stvarima koje se sutra događaju", rekao je kratko Dragovan tihekom posjeta nosaču zrakoplova USS Harry S. Truman, odgovarajući na novinarsko pitanje što očekuje od skorašnje sjednice Glavnog odbora SDP-a i kakva će biti stajališta tog stranačkog tijela.

Milanović svoju poruku objavio na Facebooku

Po njegovim riječima, posjet američkog nosača zrakoplova USS Harry Truman Hrvatskoj pokazuje poziciju i ulogu Hrvatske, odnosno Hrvatske ratne mornarice i hrvatskih Oružanih snaga "kako ih cijene naši partneri i saveznici".

"Ovo je jedan savršen stroj koji ipak ovisi o ljudima, a ovdje ih je jako puno i iznimna je prilika vidjeti sve ovo skupa", rekao je Dragovan u utorak za posjeta američkom nosaču zrakoplova USS Harry Truman u Bračkom kanalu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene