Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Mislim da je to...''

Petrov komentirao navode da će se kandidirati za predsjednika države

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na kraju prvog radnog tjedna predsjednik Sabora Božo Petrov obavio je službeno fotografiranje, a potom istaknuo kako je zadovoljan početkom saborskog zasjedanja.

Božo Petrov osvrnuo se na bivšu ministricu uprave Dubravku Jurlinu Alibegović. Nije želio precizirati razloge zašto ona više nije u Vladi, ali istaknuo je kako u njezinu radu nije bila upitna stručnost.

Pročitajte i ovo Božo Petrov u studiju Dnevnika Nove TV - 4 Predsjednik Mosta Petrov za Dnevnik Nove TV o plaćama, Livaji i kreditu APN-a: "Ja nisam nigdje pogriješio" Božo Petrov u Dnevniku Nove TV - 3 Gost Dnevnika Nove TV Božo Petrov o ukidanju predizborne šutnje i je li jedna njihova mjera populistička: "Ako želimo da nam država ima budućnost..."

Zadovoljan je jamstvima Mosta o kojima se već raspravlja u Saboru. "U dnevnom redu možete vidjeti da su apsolutno sva jamstva koja smo bili zatražili, o njima će se raspravljati i do kraja konstituirajuće sjednice sva jamstva bit će prođena", kaže Petrov.

Petrov je komentirao i navode da će se kandidirati za predsjednika države.

''Mislim da je to malo smiješno najblaže rečeno iz razloga što je ta priča puštena dok ja nisam ni došao na poziciju predsjednika Hrvatskog sabora'', rekao je Petrov.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene