454387
454387
454387
454387
454387

Petrov komentirao navode da će se kandidirati za predsjednika države

  • , 21.10.2016., 14:05
  • Autor:
  • komentara

Na kraju prvog radnog tjedna predsjednik Sabora Božo Petrov obavio je službeno fotografiranje, a potom istaknuo kako je zadovoljan početkom saborskog zasjedanja.

 
 
 
 
Koliko ima istine u tome da se želite kandidirati za predsjendika Republike? (Dnevnik.hr)
Koliko ima istine u tome da se želite kandidirati za predsjendika Republike? (Dnevnik.hr)

Božo Petrov osvrnuo se na bivšu ministricu uprave Dubravku Jurlinu Alibegović. Nije želio precizirati razloge zašto ona više nije u Vladi, ali istaknuo je kako u njezinu radu nije bila upitna stručnost.

Zadovoljan je jamstvima Mosta o kojima se već raspravlja u Saboru. "U dnevnom redu možete vidjeti da su apsolutno sva jamstva koja smo bili zatražili, o njima će se raspravljati i do kraja konstituirajuće sjednice sva jamstva bit će prođena", kaže Petrov.

Petrov je komentirao i navode da će se kandidirati za predsjednika države.

''Mislim da je to malo smiješno najblaže rečeno iz razloga što je ta priča puštena dok ja nisam ni došao na poziciju predsjednika Hrvatskog sabora'', rekao je Petrov.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se