Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"HDZ-u i SDP-u ništa nije sveto"

Petrov: "Koliko mi znamo, već su počeli sastanci oko sastavljanja velike koalicije"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Božo Petrov kazao je kako kako su HDZ i SDP pokazali da im ništa nije sveto.

Čelnik Mosta Božo Petrov na predizbornom skupu u Osijeku još je jednom otvorio paljbu po premijeru Andreju Plenkoviću.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Uoči procesije na Hvaru Stranci prijeti kazna: Plenković komentirao problem s HDZ-ovim listama Anka Mrak Taritaš TKO JE ANKA MRAK TARITAŠ? Porazili su je i Bandić i Tomašević, optuživana je za preplaćivanje Gunje, a u Saboru je bila najaktivnija zastupnica

I Most je, baš kao i HDZ konferenciju za medije otvorio snimkom sa sjednice Vlade popraćenu zvukovima Beethovenove "Ode Radosti".

"Hrvatska ne smije biti zemlja proceduralnih pogrešaka"

"Hrvatska ne smije biti zemlja proceduralnih pogrešaka, pogotovo onih koje se temelje na sramotnoj političkoj trgovini. Plenković, je da bi preživio sklopio pakt i radio trgovinu. Za njega je ruku dao Tomislav Saucha, osumnjičenik u aferi Dnevnice. O Lackoviću i Pupovcu neću ni trošiti riječi. Ne može se dogoditi da nakon svega građani izađu na lokalne izbore i opet daju glas SDP-u i HDZ-u koji su pokazali da im ništa nije sveto. Pokazali su da građane drže korisnim budalama. Ni u jednoj uređenoj zemlji ne postoji mogućnost da se može dogoditi proceduralna pogreška čovjeku koji je u saboru spašavao vladu", poručio je Petrov.

Kazao je kako želi da svi građani iskoriste priliku 21. svibnja i pokažu da ne podržavaju ovakav način vođenja politike.

"Mi nemamo gazdu"

"Dali smo im mogućnost da vide kako se 20 godina vodila politika, da vide sav mulj i svu močvaru politike koju su nam priuštili i HDZ i SDP.  Hrvatska ne smije biti zemlja proceduralnih pogreška. Hrvatskoj treba stabilna vlast bez klijentelizma i korupcije. Promjene ne mogu osigurati ljudi za koje glas dižu oni koji su osumnjičenici i koji se oslobađaju proceduralnim pogreškama. Oni se sada pozivaju na veliku koaliciju. Plenković govori "o tom potom". Koliko mi znamo, na marginama su već počeli takvi sastanci. Most je pokazao što znači štititi nacionalne interese i razotkrili smo što se događa u hrvatskoj politici. Mi nemamo gazdu, oni imaju gazdu", poručio je Petrov.

Miroslav Šimić, Mostov kandidat za osječkog gradonačelnika kazao je kako je Vlada nezakonito smijenila državne tajnike.

"Ne vrši se pritisak samo na one koji su bili u izvršnoj vlasti, već i na njihove obitelji", kazao je Šimić.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene