Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"To je za nas mjesto pijeteta"

Petrov, Grmoja i Sladoljev se poklonili žrtvama bleiburške tragedije u Austriji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Bleiburg je za nas mjesto pijeteta, kao i sva ostala mjesta stradanja", izjavio je predsjednik Mosta Božo Petrov.

Božo Petrov, Nikola Grmoja i Marko Sladoljev u četvrtak ujutro su se u Austriji poklonili žrtvama bleiburške tragedije.

Pročitajte i ovo Mostov kandidat za premijera Nikola Grmoja program predstavio Grmoja Most ima prijedlog za smanjenje jedne od najvećih ovisnosti: "Zabranit ćemo reklamiranje i ograničiti broj aparata" Božo Petrov Porazna statistika MOST-ov apel za demografski preporod Hrvatske: "Ljudi bježe zbog korupcije, truleži i močvare Andreja Plenkovića"

"Odlučili smo doći danas, jer držimo da sve žrtve zaslužuju poštovanje. Bleiburg je za nas mjesto pijeteta, kao i sva ostala mjesta stradanja", izjavio je predsjednik Mosta Božo Petrov.

"Svim se žrtvama treba pokloniti. Bio sam i u Jasenovcu, želio sam doći i ovdje. Nema potrebe da se nakon toliko godina od II. svjetskog rata i dalje rade razlike između žrtava, kada su svi nesretno završili svoje živote, u neljudskim uvjetima, zbog mržnje i podjela", izjavio je Marko Sladoljev.

"Sjećajmo se žrtava s poštovanjem, umjesto da ih koristimo za privatne ili političke interese uz izokretanje činjenica onako kako kome odgovara, zbog čega smo se i borili za Zakon o arhivskom gradivu i arhivima", izjavio je Nikola Grmoja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene