Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne žele o razlozima

Petračevi prodaju 'Vilu Lubienski' za 4 milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka i supruga Hrvoja Petrača prodaju 'Vilu Lubienski' na Gornjem Gradu u Zagrebu, u Jurjevskoj ulici na broju 27. Cijena je 4 milijuna eura.

'Ne mogu vam ništa reći o prodaji kuće. Molim vas da nas shvatite', rekla je za Večernji list Zlata Petrač, majka Hrvoja Petrača, a niti odvjetnica koja ih zastupa nije bila susretljivija. 'Ne želim vam, niti smijem govoriti o privatnim stvarima svojih klijenata. Mogu vam reći samo da moje klijentice ne žive na toj adresi', odgovorila je na upit.

Pročitajte i ovo Država prodaje vozila viđeno - kupljeno Država prodaje 24 vozila: U ponudi auti, kamioni i gliseri... Slika nije dostupna Oglasilo Ministarstvo Prodaje se vila u kojoj je bilo sjedište ureda bivšeg predsjednika Mesića. Cijena – prava sitnica!

>> Petračev odvjetnik: On je vrlo loše i osjetno je smršavio

Alica Petrač, supruga osuđenog Petrača, živi u Zagrebu u Bosanskoj ulici, dok majka Petrač živi u Krapinskim Toplicama. Vila koju prodaju izgrađena je još 1881. godine i zaštićeno je kulturno dobro, što znači da pravo prvootkupa ima Grad Zagreb. Cijena koju Petračevi traže za vilu jest četiri milijuna eura, no Grad je to odbio. Petračeve će tako prema obvezama zakona morati 'Vilu Lubienski' prodavati po istoj cijeni po kojoj su je ponudile i gradu.

Mislite li da Petračevi prodaju vilu zbog manjka novca?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene