Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon sastanka s dobavljačima

Peruško stigao na sastanak u Vladu

Fabris Peruško (Foto: Dnevnik.hr)
Fabris Peruško (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Izvanredni upavitelj u Agrokoru Fabris Peruško stigao je u Vladu gdje ga više od sat vremena čekaju kandidati za nove dužn au Vladi razlogh kašnjenja je sastank s dobavljačima Agrokora koji je trajao puno duže nego što se očekivalo.

Kandidati za ministra gospodarstva i potpredsjednika Vlade Darko Horvat i ministar Tomislav Tolušić stigli su u Vladu nešto prije 18 sati na sastanak na kojem bi s izvanrednim upraviteljem Agrokora Fabrisom Peruškom trebali razgovarati, kako se pretpostavlja, o stanju u koncernu.

Pročitajte i ovo Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković "Otkud vam takva mašta?" Plenković otkrio što je pričao s Bujancem, osvrnuo se na Penavu: "Meni ne treba pomoć kao njemu, ali..." Ministri s optužnicom Jedan uhićen na dužnosti Brojne afere: Zamijenjena ili smijenjena čak 22 ministra u dva mandata Andreja Plenkovića

Peruško ulazeći u Vladu nije dao nikakvu izjavu.

Udruga dobavljača Agrokora jučer je, uoči današnjeg sastanka s Peruškom, raspravljala o otvorenim pitanjima vezanim za tekst nagodbe i naknadnim dogovorima koje Izvanredna uprava provodi s pojedinim vjerovnicima. Dobavljači su priopćili sinoć da i dalje podržavaju nagodbu u okvirima potpisanog teksta Načelnih uvjeta i poručili da se taj dogovor može dopuniti samo uz suglasnost svih vjerovnika. Također, osudili su istup izvanredne uprave koja je, navode, iznijela povjerljive i netočne poslovne informacije o tvrtki Franck. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene