Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ravnatelj Uprave za zatvorski sustav

Peran: Nema dvojbe, Sanader je znao da ide na sud

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnatelj Uprave za zatvorski sustav kaže da je Sanader znao da ide na sud.

Branko Peran dan nakon suđenja Ivi Sanaderu tvrdi da nije bilo nikakvog dvojbi ujutro ide li Ivo Sanader u bolnicu ili na sud.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbog jeftine struje Diokiju Ponovno potvrđena optužnica protiv Sanadera i Ježića: "Sanader na ovom sudu ne može dobiti nijednu odluku u svoju korist" Luka Bebić svjedočio u slučaju Fimi media, arhiva (Foto: Dnevnik.hr) JOŠ JE POD DOJMOM Luka Bebić na suđenju Sanaderu: ''Slika je bilo puno, ne samo po prostorijama, već i hodnicima i uz stepenice...''

'Prema informacijama s kojima raspolažem, pritvorenik je upoznat na vrijeme da ide na sud i imao je dovoljno vremena kao i svi ostali. Znao je da ide na sud. Nemam nikakvog razloga sumnjati u izjave mojih službenika koji su odradili ovaj posao, kao što su to odradili i u drugim slučajevima', rekao nam je Peran.

Peran ističe da su pritvorenici koji su u istražnom zatvoru pod ingerencijom suda. 'Mi ne možemo ništa poduzimati bez konzultacije sa sudom. Mi smo upoznali sud, rečeno je da dođe na sud i da će tamo biti napravljeno vještačenje. Sve je napravljeno prema dogovoru. Ja ne vidim nikakav propust mojih službenika. Nije ovo prvi put da smo imali izvođenje', kaže Peran.

>> Tema: Suđenje Sanaderu

Peran je ponovio da je sudac koji vodi predmet upoznat sa slučajem te je i sudac Turudić to rekao u svojoj izjavi. 'Sve je koordinirano sa sucem. Možda je došlo do nekakvog nesporazuma jer je pregled bio dan prije i pacijent je imao informaciju da je predviđen novi pregled za naredni dan', rekao nam je Peran.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene