Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neformalno s Tatjanom Krajač

Peđa Grbin odgovorio na pitanje je li bio i ostao Milanovićev čovjek

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najviši saborski zastupnik Peđa Grbin s Tatjanom Krajač je neformalno progovorio o pijanstvu uz stihove Thompsona, ali i o tome sprema li se kandidirati za predsjednika SDP-a.

Pravnik, odvjetnik i političar Peđa Grbin, neformalno je razgovarao s Tatjanom Krajač o svojoj visini, omiljenim pjesmama, pijanstvu uz stihove Thompsona, kao i o ostalim zanimljivim temama.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin "Moramo paziti što govorimo" Peđa Grbin povikao: "Milanović je jedina brana i nema šanse da mu kažem pusti! Ne daj bandi!" Peđa Grbin Čeka se Ustavni sud Grbin o Milanovićevu potezu: ''Ovo je izvanredno stanje, građani to razumiju''

Njegov politički put nije tako dug, ali mnogi bi ga nazvali turbulentnim. U razgovoru je progovorio i o trenutku i razlozima izlaska iz SDP-a, kao i to sprema li se kandidirati za predsjednika stranke.

Grbin se politikom počeo baviti na fakultetu 1998. godine. U jednom trenutku, 2006. godine je izašao iz SDP-a.

"Činilo mi se da se malo previše koketira s nekim stvarima koje za mene nisu dio SDP-a. Rejting stranke se pokušavao popraviti koketiranjem s nacionalizmom, ali i nekakvim desničarenjima. Meni to baš nije pasalo", rekao je Grbin.

Odogovorio je i na pitanje je li bio i ostao Milanovićev čovjek.

"Ako sam Milanovićev čovjek zato što sam se slagao s mnogim stvarima koje je on radio kad je bio premijer i kad je bio na čelu SDP-a onda je odgovor - da", rekao je.

Cijeli razgovor pogledajte u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene