Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vruća tema

Podolnjak o razrješenju šefa SOA-e: 'Mi ćemo jako ozbiljno vagati situaciju'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Peđa Grbin i Robert Podolnjak u Saboru su se osvrnuli na najvruću političku temu.

Nitko iz Ministarstva gospodarstva nije došao na sjednicu saborskog Odbora za ustav. Očekivalo se ministra Tomislava Panenića ili njegovu zamjenu, kako bi predstavili Zakon o upravljanju državnom imovinom. U to vrijeme Panenić je bio u vladi, a zamjenika nema, jer još nije popunjena kadrovska križaljka vlade. Upravo zbog toga se poslijepodne ponovno sastaje 16-očlano Vijeće za suradnju. U Saboru je pak, bilo riječi o najvrućoj političkoj temi - razrješenju šefa SOE Dragana Lozančića.

Pročitajte i ovo Dalija Orešković, saborska zastupnica i bivša šefica POSI Lijeva koalicija Orešković otkrila s kim bi radije sjela za stol, DP-u poručila: "Svatko tko kaže HDZ-u Guten Tag, sam sebi je rekao Auf Wiedersen" Peđa Grbin predstavio listu za eu izbore Grbin o Plenkoviću: "Onaj koji je do jučer tvrdio da ga ne zanima ništa osim Hrvatske danas razmišlja o bijegu"

'Da li je potreban nadzor, da, apsolutno, ne samo parlamenta, nego je bio potreban i stručni nadzor jer ako nekoga razrješujete zbog kršenja zakona onda je prije toga to kršenje zakona potrebno utvrditi', rekao Peđa Grbin.

'Mi ćemo jako ozbiljno vagati situaciju, dakle ono što su istaknuli zastupnici HDZ-a, ali s druge strane i važnost opozicije i upravo u ovoj situaciji važnost ovog Odbora mislim da je odluka od iznimne političke težine', rekao je Robert Podolnjak.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene