Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pecek: Čudi me izjava Zlatka Kramarića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Član Predsjedništva HSS-a Željko Pecek rekao je kako ga čudi te da mu je žao što je došlo do takve reakcije potpredsjednika HSLS-a Zlatka Kramarića koji je izjavio kako se neće kandidirati za Hrvatski sabor ako nositelj liste u 4. izbornoj jedinici bude HSS-ovac Željko Pecek.

Pecek je rekao da su se i HSS i HSLS složili kako svi kriteriji (uspješnost stranaka na prošlim izborima u pojedinoj jedinici, stranačka infrastruktura u izbornoj jedinici) idu u prilog HSS-a. 

Pročitajte i ovo Raskol u Mostu - 4 analiza raskola Kako se slomio Most? "Nije kriva samo lista, problemi se vuku iz kampanje" Marin Miletić O Bogu i ljudima Problemi u Mostu? Oglasio se Marin Miletić: "Uvjeren sam, bit će dobro"

'Najvažnija tijela i HSS-a i HSLS-a su donijela odluku da prednost na području 4. izborne jedinice ima HSS', rekao je Pecek i dodao kako se s tim složio i zajednički stožer za 4. izbornu jedinicu, a da je on predložen za nositelja liste.

'Prihvatili su to i ljudi iz HSLS-a iz grada Osijeka i obiju
županija, tako da mene čudi istup kolege Kramarića i istovremeno mi je žao što se to dogodilo', rekao je Pecek.

Predsjednica HSLS-a Đurđa Adlešić rekla je kako neće komentirati Kramarićev istup. 'Ne komentiram već sastavljam listu', rekla je Adlešić. 

>> Kramarić: Neću se kandidirati za Sabor ako Pecek bude nositelj

Na upit novinara o početku gradnje Pelješkog mosta, Pecek je rekao da je HSS za gradnju, ali ne sada.

'Previše novaca, premalo efekata - bilo bi bolje da je odložen za
neko drugo vrijeme, ali očito ga definira predizborno vrijeme', rekao je Pecek i ocijenio kako će most možda donijeti političke bodove nositelju u toj izbornoj jedinici.

Ima i drugih prioriteta, poput plasmana državnog novca u razvoj
poljoprivrede, rekao je Pecek i posebno izdvojio problem navodnjavanja u Slavoniji od kojega, kako je rekao, nema ni 'n'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene