Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smrt rođakinje iz Španjolske

Pazite na ovakve prijevare: Velikogoričanka 'naslijedila' 5,8 milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kristina Kolar nemalo se iznenadila kad je na kućnu adresu dobila pismo u kojem je obavještavaju da je naslijedila 5,8 milijuna eura.

Iz Španjolske ju je kontaktirala odvjetnica njene 'pokojne rođakinje' s kojom dijeli isto prezime, Maria Kalar. Izvjesna gospođa je odlazeći na drugi svijet za sobom ostavila pozamašno bogatstvo, no problem je u tome što nema nasljednika pa bi sve moglo završiti u rukama banke u kojoj je novac položen.

Pročitajte i ovo Velika akcija Europola. ilustracija EUROPOL u akciji Pala banda koja je izvukla stotine milijuna eura: Obećavali ogromnu zaradu na kanabisu za medicinsku upotrebu Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju

Odvjetnica, izvjesna Bar Fran Morales Preciado, od Kristine je tražila samo pristanak da je upiše kao nasljednicu, a za detalje bi se dogovorile naknadno. 20 posto nasljedstva bi išlo u dobrotvorne svrhe, a ostatak bi podijelile popola. Naravno, radi se o tipičnom primjerku prijevare na koju Kristina nije pala. No, mnogi jesu i tako ostali kako bez 'nasljedstva' tako i bez vlastite ušteđevine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene