449220
449220
449220
449220
449220

Zoran Milanović: Moj brat nije dobio ništa niti će dobiti išta preko veze

  • , 06.09.2016., 14:44
  • Autor:
  • komentara

Narodna koalicija u kampanji će potrošiti manje od HDZ-a, poručio je iz Samobora predsjednik SDP-a Zoran Milanović.

 
 
 
 
Zoran Milanović: Moj brat nije dobio ništa niti će dobiti išta preko veze (Video: Vijesti u 14)
Zoran Milanović: Moj brat nije dobio ništa niti će dobiti išta preko veze (Video: Vijesti u 14)

Milijun i pol kuna po izbornoj jedinici, a možda i manje, zaduživati se ne planiraju. Milanović se osvrnuo i na donaciju tvrtke Klemm HDZ-u, te poručio da su u pitanju neki interesi.

"Ima poslovni interes, mislim meni niko ne mora davati novac, jer posao preko preko veze neće dobiti. Niko, ni da mi je brat. Što su često spominjali, zadnjih mjeseci, ali taj nije dobio ništa. Morao je ići u poreznu upravu 20 puta, umjesto da stariji brat rješi sve telefonom. Nije dobio ništa i neće dobiti ništa", poručio je šef narodne koalicije Zoran Milanović.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se