Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obratio se u stožeru

MILANOVIĆEVI POZIVI MOST-u 'Pozivam sve koji žele reforme da nam se pridruže'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malo iza ponoći okupljenima u stožeru obratio se čelnik SDP-a Zoran Milanović.

Umjesto u 22 sata, Zoran Milanović u stožer koalicije Hrvatska raste stigao je oko ponoći. Odmah se popeo na pozornicu i obratio se nazočnima.

Pročitajte i ovo Zlatko Komadina, župan O vrućoj situaciji Komadina: "Ne do Bog da im pada na pamet poništavati izbore. Na stolu je i da Milanović nije kandidat za premijera" Zvonimir Mršić, Zoran Milanović Greška Milanovićev bliski kolega: ''Je li sada svima jasno?''

SDP i partneri već nude ministarstva MOST-u: 'Zaslužuju to, ne samo jedno'

'Hvala svima što su dali svoj glas, napravili odabir i jedna stvar je jasna, da je Hrvatska odlučila da nema povratka na staro. U kojem smjeru idemo odlučit ćemo sljedećih dana - možemo sutra. Četiri godine smo provodili reforme i čuvali socijalni mir i osjetljivo socijalno tkivo da se ne raspadne pod pritiskom krize, banaka i svih koji su nas tjerali da režemo, da se ponašamo mehanički. Pokazali smo da smo ljudi, da smo visokoorganizirana država', rekao je Zoran Milanović i nastavio.

VIDEO Pogledajte dramatičan govor Bože Petrova 'Vrijeme je isteklo jučer'

'To smo mi i tako želimo dalje, sami ne možemo, trebaju nam partneri. Pozivam sve koji žele reforme koje će Hrvatsku pametno voditi tamo gdje joj je mjesto da nam se pridruže, ne kao vođama nego partnerima. Ne postavljamo uvjete, želimo razgovarati o onome što smo radili 4 godine. Sada vidimo da se pojavila politička snaga, MOST, koja želi reforme - pozivam ih da to napravimo zajedno jer glas birača nije samo glas, to je vjera, to je povjerenje, to je nada, nema mjesta euforiji, borili smo se teško, ali nikad nismo iz vida ispustili jedinu vodilju, a to je hrvatski interes', poručio je Milanović.

 

VIDEO: Pogledajte govor Zorana Milanovića >> http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/parlamentarni-izbori-2015-zoran-milanovic-pozivam-sve-koji-zele-reforme---415546.html

Posted by DNEVNIK.hr on Sunday, 8 November 2015

'Nakon  4 godine možemo reći čista obraza i srca da Hrvatska raste, da je danas organiziranija i bolja država nego je to bila ikada zadnjih 25 godina, u svijetu dobiva priznanja, sve je to rezultat rada ove vlade, moje vlade. Hoćemo još, želimo služiti svom narodu i pozvam sve one koji su dobre volje i vjere da nam se pridruže u razgovorima o budućnosti Hrvatske već sutra. Hvala svima od srca, hvala Hrvatskoj, koji su nas i mene trpili ove 4 godine. Nije bilo lako, ali bili smo puna srca i ne baš prazne glave. S dobrom vjerom prema svakome, sa zlobom prema nikome još jednom pozivam one koji Hrvatskoj žele dobro koji žele odgovorne reforme, ponavljam se ali se moram pojavljati, jer riječ je o jako osjetljivim stvarima koje ne stanu u pet točaka i ne možete obećati da ćete državu voditi u pet točaka, to je puno teže. Radi se o stotinama točaka i jednom srcu, srcu Hrvatske. Živjeli', poručio je šef SDP-a.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene