Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uvjeren u pobjedu

Karamarko poručio: 'Zemlju ne može voditi onaj tko je ne voli'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spominjući ponovno brojke od 100 tisuća iseljenih, isto toliko izgubljenih radnih mjesta te oko 100 milijarda kuna novog duga, Karamarko je ocijenio da se kampanja vladajućih temelji na lažima.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, prvi na listi Domoljubne koalicije za 9. izbornu jedinicu, izjavio je danas na skupu u Šibeniku kako Hrvatsku ne može voditi onaj tko je ne voli, tko za nju kaže da je slučajna i proziva hrvatske generale, poput Damira Krstičevića, a za branitelje kaže da su 'sumnjivi'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HDZ u priopćenju 'Milanovićevi ciljevi su poznati - razbiti MOST, konstituirati Sabor na pet minuta' Slika nije dostupna Održan sastanak Milanović: 'Budimo pošteni prema ljudima, konstituirajmo se i bjež'mo ća'

Spominjući ponovno brojke od 100 tisuća iseljenih, isto toliko izgubljenih radnih mjesta te oko 100 milijarda kuna novog duga, Karamarko je ocijenio da se kampanja vladajućih temelji na lažima.

 PARLAMENTARNI IZBORI 2015 Ivan Vilibor Sinčić verbalno napao Dragu Prgometa

Istaknuo je da se radna mjesta gube, a ne otvaraju kao što se propagira - 500 radnih mjesta na tjedan, a samo od 28. rujna do 28. listopada izgubljeno je više od 16 tisuća tisuća radnih mjesta.
Istaknuo je kako neće dopustiti da se "više omalovažavaju branitelji ni prvi predsjednik Franjo Tuđman".

Direktorica kampanje HDZ-a Josipa Rimac poručila je na skupu da će Domoljubna koalicija u 9. izbornoj jedinici osvojiti 11 mandata. Koalicija nosi ime prema intimnom osjećaju svih njezinih članova, rekla je, dodajući kako oni ne mašu zastavama kako bi pridobili glasove birača.

Goran Pauk, šibensko-kninski župan i šesti na listi koalicije za 9. izbornu jedinicu, rekao je danas u Šibeniku kako će se na izborima borba voditi za bolju Hrvatsku.

Bio je kritičan prema malim koalicijama, pri čemu je posebice istaknuo MOST i Stipu Petrinu, koji se, kako je rekao, udružio s nekim koga je donedavno kritizirao. I Hrvoje Zekanović iz Hrasta, deveti na koalicijskoj listi, kritički je govorio o strankama tzv. trećeg puta, ocjenjujući da alternatriva ne mogu biti oni koji u koš bacaju raspelo i koji mijenjaju nazive ulica koje nose ime dr. Franje Tuđmana . (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene