Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proglasio pobjedu

Karamarko: Nikakva kombinatorika - idemo svi raditi za Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nešto prije 1 sat u stožeru izbornom stožeru Domoljubne koalicije okupljenima se obratio predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

'U zadnje tri i pol godine bilježimo pobjedu za pobjedom i moram reći da smo pobijedili na parlamentarnim izborima', rekao je Tomislav Karamarko popevši se na pozornicu čime je izazvao salve oduševljenja pristaša i članova Domoljubne koalicije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Karamarko OBJASNIO IPAK ŽELE DALJE 'Nisam Milanović da svaki dan mijenjam svoje stavove zbog fotelje' Slika nije dostupna KARAMARKO IZIGRAN? Milanović je upitao 'što ćemo' - 'Stekao sam dojam da su i oni protiv'

'Ova povijesna pobjeda je točka na i svih naših pobjeda u ove tri i pol godine. Stavlja nas u poziciju vođenja naše zemlje. Dvije trećine građana su se odlučile za promjene i apsurdno je da oni protiv kojih su građani glasali traže novi mandat. Nisam znao je 53 veći broj od 61', rekao je predsjednik HDZ-a.

 

UHVATILE IH KAMERE Hrg trebao Karamarka podsjetiti da čestita MOST-u >> http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/parlamentarni-izbori-2015-tomislav-karamarko-zaboravio-cestitati-most-u---415550.html

Posted by DNEVNIK.hr on Sunday, 8 November 2015

 

VIDEO UHVATILE IH KAMERE Hrg trebao Karamarka podsjetiti da čestita MOST-u

'Rekao sam vam da ćemo pozvati na zajedništvo sve one koji žele mijenjati situaciju u Hrvatskoj. Tko god je spreman boriti se s nama za kvalitetu života u Hrvatskoj, dobrodošao je. Mi idemo dalje, pred nama je borba za kvalitetu života, za svako radno mjesto, za svako neobrađeno polje, za svakog mladića i djevojku. Nećemo dopustiti da polagano nestanemo kao narod', rekao je Karamarko pred euforičnom gomilom HDZ-ovih članova i simpatizera.

UŽIVO REZULTATI DIP-a: Domoljubna koalicija 61, Hrvatska raste 53, MOST 19, IDS 4, Živi zid 1, HDSSB 2, Bandić Milan 2, Uspješna Hrvatska 1

'HDZ, reformirani HDZ otprije 3 i pol godine upravo stavlja kao prioritet budućnost mladih u našoj domovini, zato smo otvoreni za sve. Postoji nadstranka, nadstranka se zove Hrvatska. Veselite se jer smo pobijedili', rekao je Karamarko.

'I nikakva kombinatorika, nikakvi brojevi, izvrtanje nema smisla, idemo svi raditi za Hrvatsku. Stranka koja je dobila najveći broj glasova građana mora predvoditi tu borbu za novu Hrvatsku', rekao je predsjednik HDZ-a te je, tek nakon što ga je predsjednik HSS -a Branko Hrg podsjetio, čestitao Mostu na izbornim rezultatima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene