Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PARLAMENTARNI IZBORI 2015.

Kujundžić: Ni HDZ ni SDP nisu spremni poraditi na upravljanju javnim poduzećima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatske zore Milan Kujundžić poručio je, predstavljajući kandidate za prvu izbornu jedinicu u parlamentarnim izborima 2015., kako ni HDZ ni SDP, nisu spremni poraditi na primjerenom upravljanju javnim poduzećima jer si preko njih osiguravavaju vlast.

"Kontrolom zaduživanja i primjerenim upravljanjem javnim poduzećima odmah dolazi do ekonomskog rasta i pokretanja gospodarstva, a oni to znaju no ništa ne čine", kazao je Kujundžić ususret parlamentarnim izborima 2015.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sve doznao iz medija Božo Petrov odgovorio Ostojiću na poziv za sučeljavanje Slika nije dostupna Petrov o foteljama REFORME ALI ... Most ne želi manje ministarstava, a MUP im je 'izuzetno bitan'

Prvi na listi u prvoj izbornoj jedinici Milan Petrak, pojasnio je kako su za predstavljanje liste odabrali Rooseveltov trg zbog simbolike, s obzirom da je "taj isti Roosevelt 1929. u jeku najveće krize napravio nacionalni konsenzus koji je SAD izvukao iz krize".

Hrvatska zora navodi kako su Hrvatskoj najslabije točke gospodarstvo i pravosuđe. Prioritet su im, kažu, jednakost svih pred pravosuđem, a ne pravosuđe za dnevnopolitičke svrhe, poručio je Petrak.

Kujundžić bi poslao na ispovijed 'one koji zavode narod'

"I bivša i sadašnja vlada umirovljenike doživljavaju kao blago retardiranu skupinu", ocijenila je umirovljenica Mirjana Pavačić Penđer dodajući kako ona na listi ne predstavlja hrvatsku budućnost već grubu sadašnjost. Zamjerila je i što su, kako kaže, umirovljenici jedina skupina koja nema svog pravobranitelja.

Sveučilišni profesor Slavko Šarić zamjerio je vladajućima jer, tvrdi, ostavljalju gospodarstvo i poljoprivredu u rasulu. "Ministar Jakovina je prije četiri godine obećao kako će milijun hektara zapuštene zemlje privesti u funkciju no to je ostalo samo na obećanjima", rekao je Šarić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene