Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prva promjena

HDSSB: Župana Šišljagića u Saboru će mijenjati Salapić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz HDSSB-a su u utorak priopćili kako je župan osječko-baranjski Vladimir Šišljagić, zbog nespojivosti županske i zastupničke dužnosti, svoj mandat koji je osvojio na nedjeljnim parlamentarnim izborima prepustiti stranačkom kolegi Josipu Salapiću.

"Izabrani kandidat s liste HDSSB-a u IV. izbornoj jedinici, dr. Vladimir Šišljagić odlučio je svoj mandat u Hrvatskom saboru staviti u mirovanje, zbog nespojivosti obnašanja dužnosti župana osječko-baranjskog i zastupnika u Hrvatskom saboru. Nakon obavljenog razgovora s dr. Vladimirom Šišljagićem, predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin na temelju članka 29. Statuta HDSSB-a donio je odluku da će Josip Salapić u Hrvatskom saboru zamijeniti dr. Vladimira Šišljagića", stoji u priopćenju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bit će 'jezičac na vagi' Glavaš: Do daljnjeg nećemo podržati ni HDZ ni SDP Slika nije dostupna Propalo konstituiranje Robert Podolnjak odbio kandidaturu, Sabor nije konstituiran

Donosimo 10 reformi na kojima inzistira MOST

Prema još uvijek nepotpunim izbornim rezultatima, mandat u Saboru iz HDSSB-a su osvojili Vladimir Šišljagić i Branimir Glavaš, oba u IV. izbornoj jedinici. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene