Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bačić: Maćehinski odnos Vlade prema jugu najviše se vidi u Pelješkom mostu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidat HDZ-a za Sabor u 10. izbornoj jedinici Branko Bačić rekao je u petak u Dubrovniku da se Vlada Zorana Milanovića maćehinski odnosila prema Dubrovačko-neretvanskoj županiji, te dodao kako se "tragikomičnost" njihova rada najviše očituje u projektu Pelješkog mosta.

Bačić je na konferenciji za novinare istaknuo kako se maćehinski odnos Vlade prema jugu Hrvatske ogledao u zastavljanju ili odustajanju od projekata koji su Dubrovačko-neretvanskoj županiji važni.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pregovori oko pozicija u Vladi Petrov: Karamarko i ja ćemo biti potpredsjednici Vlade Slika nije dostupna Karamarko OBJASNIO IPAK ŽELE DALJE 'Nisam Milanović da svaki dan mijenjam svoje stavove zbog fotelje'

''Sjetite se da je autocesta što se tiče njihove koalicije završena, što se tiče nas nije. Brza cesta do zračne luke Dubrovnik nije ni spomenuta. Srušili su naš Pelješki most i odustali su od gradnje, a u isto vrijeme u nijednom strateškom dokumentu nema nigdje izrijekom spomenut Pelješki most, nema novog projekta ni građevinske dozvole niti su aplicirali za taj projekt Europskoj komisiji'', rekao je Bačić te dodao kako se ''tragikomičnost" rada Vlade ogleda i u porukama koje ovih dana stižu iz BiH.

''Iz BiH ovih dana dobivamo poruke kako se s Hrvatskom još ništa nije dogovorilo i kako o Pelješkom mostu treba biti govora na razini dviju država. U tome se ogledava tragikomičnost rada ove Vlade jer su zaustavili gradnju, a ništa nisu napravili da osiguraju njegovu brzu realizaciju'', rekao je Bačić.

Održan 'velebni spektakl' HDZ-a, tisuće pristaša u zagrebačkoj Areni

Dosadašnji tijek kampanje Domoljubne koalicije ocijenio je kao izuzetno pozitivnu.
''Nijednom riječju nismo se osvrtali na naše političke suparnike u smislu laži i neistina, ostali smo na visokoj razini političke komunikacije i bili smo usmjereni na prezentaciju našeg programa'', rekao je Bačić.

Na konferencija je bila i kandidatkinja HDZ-a za Sabor Sanja Putica koja se zahvalila medijima na korektnom i stručnom praćenju kampanje te istaknula kako se nada da su građani prepoznali kako ljude tako i program stranke.

''Nadam se da su građani prepoznali naš program i da su u nama prepoznali ljude koji taj program mogu realizirati'', istaknula je Putica. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene