Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OSIGURANJE NAPRAVILO BESPRIJEKORAN POSAO

Zavareni šahtovi i stroge kontrole u centru grada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Papa Franjo je danas više puta uzeo djecu u svoje naručje i ljubio ih, što je zasigurno prava noćna mora njegovom šefu osiguranja koji je cijelo vrijeme trčao oko 'papamobila'.

Frederico Lombardi, voditelj tiskanog ureda Svete stolice, izjavio je da Papin posjet prolazi besprijekorno, i to zapravo savršeno opisuje ono što se događa u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Danas je naime Papa Franjo posjetio susjednu državu, gdje je dočekan ovacijama desetaka tisuća vjernika iz cijelog svijeta. Jedno od glavnih pitanja je naravno bilo osiguranje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Papa se vraća kući STADION OČIŠĆEN U NEKOLIKO SATI Ostale su samo zastave Vatikana i vječna poruka o miru Slika nije dostupna Dirnut svjedočanstvima PAPA IZNENADIO OKUPLJENE Odbacio papir i rekao kardinalu: 'Stvarno je lijep'

Nije bilo ni najmanje naznake nekog incidenta - od samog dolaska Pape u zračnu luku pa do odlaska u centar grada. Papa je samo doživio izljeve emocija i ljubavi.

PRATITE UŽIVO Papa Franjo stiže u Sarajevo

Šahtovi su zavareni, nekoliko je helikoptera u zraku i 6 tisuća policajaca čuva situaciju. Očito se isplatio trud koje su sigurnosne agencije uložile zadnjih mjeseci. Papa Franjo je danas više puta uzeo djecu u svoje naručje i ljubio ih, što je zasigurno prava noćna mora njegovom šefu osiguranja koji je cijelo vrijeme trčao oko 'papamobila'. Ulice su blokirane u centru grada i većina snaga se koncentrira na zračnu luku iz koje će se Papa večeras krenuti u Rim.

Ekipa Nove TV morala je proći čak četiri kontrole da bi se probila do mjesta gdje se Andrija Jarak javio uživo u Izvanrednim vijestima Nove TV. Najvažnije je ipak da u Sarajevu sve prolazi kako treba.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene