Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od srca

Papa Franjo čestitao imendan kardinalu Bozaniću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Papa Franjo i državni tajnik Svete Stolice kardinal Pietro Parolin čestitali su u srijedu imendan zagrebačkom nadbiskupu kardinalu Josipu Bozaniću, priopćio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupje.

"Radujem se zajedno s Vama slaveći svetkovinu sv. Josipa, zaručnika Blažene Djevice Marije, i od srca Vam čestitam imendan", poručio je papa Franjo hrvatskom kardinalu te mu udijelio svoj blagoslov.

Pročitajte i ovo Papa izgledao bolje na tjednoj audijenciji Pozdravio vjernike Papa Franjo izgledao bolje na tjednoj audijenciji Papa Franjo vodio misu u povodu Cvjetnice Na tako važan dan Papa Franjo na misi preskočio tradiciju staru 1700 godina: ''Ovo je vrlo neobično''

"Moleći zagovor Vašega nebeskoga zaštitnika, koji je, vjeran Božjem pozivu, u poniznosti i s pouzdanjem svojim radom skrbio o Svetoj obitelji, rado Vam udjeljujem svoj Apostolski blagoslov, želeći da neumorno svjedočenje kršćanske vjere i života u Vašoj pastirskoj službi bude znak Božje ljubavi za njegov narod u ljubljenoj Crkvi zagrebačkoj", istaknuo je u čestitci papa Franjo.

Papa osudio društva koja 'ne daju djeci da se rode'

Državni tajnik Svete Stolice, kardinal Pietro Parolin, kardinalu Bozaniću prigodom imendana uputio je "iskrenu bratsku čestitku uz molitve" koje za kardinala i njegovu sužbu u Crkvi "upućuje svetome Josipu, nebeskom zaštitniku i zagovorniku". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene