Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljedice nevremena

Pali tijekom sanacije štete na svojim krovovima: Jedan muškarac zadobio teže ozljede

Ilustracija
Ilustracija Foto: Cropix
Prije novih kiša potrebno je sanirati štetu na krovovima oštećenih kuća. Dvojica muškaraca, nažalost, nisu u tome uspjela. Pali su sa svojih krovova, a jedan je i teže ozlijeđen.

Dvojica muškaraca iz Iloka i Privlake krenula su u četvrtak, dan nakon velikog nevremena, sanirati štetu s krovova svojih kuća. Nažalost nijedan od njih u svom zadatku nije uspio jer su s krova pali i ozlijedili se.

"Oko 7:40 u Iloku s krovišta obiteljske kuće na ulicu pao je 53-godišnjak i pritom zadobio lakše ozljede, dok je oko 10:15 u Privlaci 59-godišnjak propao kroz krovište pomoćne prostorije na tlo i zadobio teže ozljede", izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Stiže novo nevrijeme Pripazite Civilna zaštita poslala poruku građanima: "Pratite naša upozorenja, prognoze i podatke"

Pročitajte i ovo Posljedice neveremena u Zagrebu Nisu stali Neobična posljedica nevremena: "Vi ste 40. osoba koja mi je danas došla s tim"

S obzirom na to da su se brojni građani uključili u saniranje posljedica nevremena te uklanjaju stabla s prometnica i objekata, saniraju krovišta, ispumpavaju vodu iz objekata i drugo, policija je pozvala na oprez.

"Apeliramo na građane da prilikom obavljanja radova saniranja posljedica nevremena obrate veću pozornost na situaciju oko sebe i kuda se kreću kako ne bi došlo do dodatnih neželjenih posljedica", poručili su.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene