Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poklon ulaznice za Snow Queen Trophy

POZIV DARIVATELJIMA Zalihe krvi značajno pale

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednjih dana zalihe krvi značajno su pale. Udruga darivatelja krvi je za one koji daruju krv početkom nadolazećeg tjedna osigurala ulaznice za žensku i mušku sljemensku utrku.

Udruga darivatelja krvi objavila je kako su zalihe krvi u Hrvatskom zavodu za transfuzijsku medicinu pale, a oni će onima koji daruju krv darovati ulaznice za žensku i mušku sljemensku utrku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Solidarnost na djelu Kolona ljudi u Petrovoj: Građani spremni čekati satima da daruju krv Dobrovoljni darivatelj James Harrison koji je spasio 2,4 milijuna nerođene djece posljednji put dao krv (Foto: Australian Red Cross) Darivao krv 63 godine Dobrovoljni darivatelj koji je spasio 2,4 milijuna nerođene djece posljednji put dao svoju rijetku krv

''Ženski slalom održava se u utorak, 3. siječnja 2017., a muški se održava u četvrtak, 5. siječnja. 2017. Drugim riječima, odete u pon-sri u HZTM, Petrova 3, učinite to najljepše djelo - darujete krv i dobijete ulaznicu za Snow Queen Trophy'', napisali su na Facebook stranici.

Prema aktualnim podacima sa službenih stranica Zavoda, trenutačno su niske zalihe grupa A-, 0 i B-.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene