Obavijesti Video Pretražite Navigacija
danima u ničijoj zemlji

Zarobljen na terminalu: Pakistanac već tri dana živi u zagrebačkoj Zračnoj luci, odbijen mu je ulazak u Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državljanin Pakistana redovnim je letom iz Beograda stigao u Zagreb, no odbijen mu je ulazak u Hrvatsku. Nije zatražio međunarodnu zaštitu niti je tražio pravnu pomoć. U Zračnoj luci nalazi se već tri dana.

Državljanin Pakistana kojemu je odbijen ulazak u Hrvatsku doputovao je u Zračnu luku ''Franjo Tuđman'' 2. veljače, letom iz Beograda, potvrdila nam je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo 55-godišnjakinja počinila prevaru (ilustracija) Policija podnijela prijavu Prijevara na jugu Hrvatske: Čistačica postala informatički referent, razotkrio ju jedan dokument Ilustracija cesta D1 u Dicmu U teškoj nesreći poginuo pješak: "Prema prvim informacijama, oborio ga je automobil"

Obavljenom graničnom kontrolom nad spomenutim državljaninom Pakistana utvrđeno je da nije opravdao svrhu i uvjete namjeravanog boravka u Hrvatskoj, stoga mu je odbijen ulazak sukladno odredbama čl. 38. Zakona o strancima.

Smješten je u prostoriju za INAD putnike, gdje se smještaju osobe kojima je odbijen ulazak do polijetanja zrakoplova za polaznu destinaciju. Državljanin Pakistana nije zatražio međunarodnu zaštitu niti je tražio pravnu pomoć, rečeno nam je iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene