Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glas iz Amerike

'Pa zar smo Mladen i ja jedini postojali u HDZ-u?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivo Sanader je bio zaprepašten, nije mogao vjerovati da je Barišić uhićen i da se u Hrvatskoj sve više nagađa da će i on biti priveden.

Reakciju Ive Sanadera na Barišićevo uhićenje donosi današnji Novi list čiji je izvor osoba bliska premijeru. Sanader je, naime, sve dok Barišić nije završio u pritvoru, bio uvjeren kako sve spekulacije o uhićenju njih dvojice imaju isključivo svrhu da njega zaplaše.
'Pa zar smo Mladen i ja jedini postojali u HDZ-u? Što je s predsjedništvom stranke i tajništvom? Svi su oni imali uvid u financije stranke, u svaku kunu, a sada ispada da nitko od njih ništa nije znao', rekao je Sanader nakon što je doznao za uhićenje.
Nagađa se kako Sanader sad nema drugog izbora nego doći u Hrvatsku i svjedočiti pred Povjerenstvom za privatizaciju Ine te progovoriti o svim stvarima za koje ga se sumnjiči u javnosti, u što ulazi i financiranje HDZ-a.
 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Od kad nema Sanadera i Barišića HDZ prvi put ove godine ima 'čiste' financije Slika nije dostupna Očito ne spava mirno Ekskluzivno: Ivo Sanader odabrao odvjetnika!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene