Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgorio i kombi koji je vozio vatrogasce

Navečer lokaliziran požar kod Vodica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva su vatrogasca ozlijeđena danas u gašenju požara otvorenog prostora na predjelu Kovča kod brda Okit nedaleko od Vodica.

Županijski vatrogasni operativni centar (ŽVOC) Šibenik zaprimio je u 11:57 sati dojavu o požaru na otvorenom prostoru na predjelu Kovča, kod brda Okit, Vodice. Gorjela trava i nisko raslinje..

Pročitajte i ovo Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima Štefi Bogdan, zapovjednik DVD-a Župa Dubrovačka Gori kod Dubrovnika Dramatično na jugu Hrvatske: "Situacija nije nimalo dobra, pripremamo obranu kuća. Sve što smo radili cijelu noć i cijeli dan ispalo je uzalud"

U gašenju požara, uz županijske vatrogasne snage, pripadnici Državne intervencijske postrojbe Šibenik i Državne intervencijske postrojbe Zadar, a iz zraka su im pomoć pružali 4 Canadaira i 1 AirTractor. S vatrom se borilo na desetine vatrogasaca.

Tijekom gašenja požara ozlijeđena su ukupno dva vatrogasca te su vozilom HMP Vodice prevezeni u Opću bolnicu Šibenik. Prema prvim informacijama radi se o lakšim ozljedama, izvijestio je DUZS na svojim web stranicama.

U požaru je izgorio i kombi kojim su se vatrogasci kretali po terenu.

Prema posljednjim informacijama požar je u večernjim satima lokaliziran.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene