Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vikend opet nestabilan

Ovog tjedna nas očekuje sunčanije i toplije vrijeme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon nekoliko promjenjivih dana, ponegdje s kišom i pljuskovima, napokon nam stiže toplije i sunčanije vrijeme.

'Mogli bismo reći da nam stiže bablje ljeto, no na moru ono zapravo još nije bablje. Duž Jadrana, posebice u Dalmaciji i ovaj vikend protječe uz prilično sunčano i vrlo toplo vrijeme. Ali i u ove kopnene krajeve stižu sunčaniji i ugodniji dani’, rekao je meteorolog Darijo Brzoja.

Pročitajte i ovo Kiša u Dubrovniku Vremenska prognoza Pripremite kišobrane jer nam stiže nevrijeme: Meteorolog otkrio gdje će kiša i grmljavina najprije stići Ilustracija Snježne radosti Hrvatska se probudila u debelim minusima, upaljen meteoalarm: Velika opasnost od hladnog vala

U Zagrebu i Osijeku danas je izmjereno dvadesetak stupnjeva, bilo je i nešto sunca, osobito na zapadu zemlje, no to je sve vrlo skromno u usporedbi s Rijekom i Splitom gdje je uistinu prevladavalo sunčano, a temperatura se penjala i preko 25 stpnjeva Celzijevih. U Šibeniku i Rabu izmjereno je i 28.

‘Idućih dana čeka nas sunčanije i toplije, svakako i ugodnije vrijeme. Sutra poslijepodne još, male su šanse za koju kap kiše u unutašnjosti te na sjevernom Jadranu, no sredina tjedna izgleda vrlo obećavajuće. Pretežno sunčano i vrlo toplo, osobito na Jadranu, a najsunčanije će biti u Dalmaciji. Prema vikendu ponovno je izgledno i nešto nestabilnije vrijeme, no to je još daleko’, dodao je Brzoja.

Volite li više sunčano ili kišovito vrijeme?

  • Uživam u suncu
  • Volim kada pada kiša, poseban je ugođaj
  • Što hladnije to bolje
  • Vrijeme ne utječe na moje raspoloženje

Ukupno glasova:


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene