Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcijske cijene karata

Ovog ljeta još povoljnija putovanja uz GetByBus i domaće autoprijevoznike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne morate ići na autobusni kolodvor da biste provjerili cijene i vozni red, tu je getbybus.com.

Vodeća agencija za prodaju autobusnih karata na domaćem i inozemnom tržištu GetByBus ovog ljeta nudi akcijske cijene karata u suradnji s domaćim autoprijevoznicima Panturistom, Autohercom i Črnja toursom.

Pročitajte i ovo Ilustracija rast iz mjeseca u mjesec Dnevnik Nove TV provjerio na koje destinacije vole putovati Hrvati Moćne putovnice - 1 Prema Passport Indexu Objavljen popis najmoćnijih putovnica na svijetu, provjerite na kojem mjestu je Hrvatska

Iz ponude izdvajamo linije Zagreb – Beč već od 68 kuna (prijevoznik Panturist), Zagreb – München već od od 19 kuna, Zagreb – Ulm već od 30 kuna, Zagreb –Stuttgart i Frankfurt već od od 38 kuna, Split – München već od 37 kuna, Split – Stuttgart i Ulm već od 48 kuna, Split – Frankfurt već od 64 kune (prijevoznik Autoherc) te Zagreb – Budimpešta od 78 kuna (Črnja tours).

 

Treba nadodati kako se radi o ograničenoj ponudi, a neki su popusti ostvarivi samo za određene dane u tjednu ili za kupnju 14 dana i/ili 21 dan prije polaska. Cijene se odnose na jednosmjerne karte, a vrijede i za polaske u suprotnom smjeru (iz inozemstva prema Hrvatskoj). Sve dostupne linije, vozni red i popuste možete provjeriti na mrežnoj stranici www.getbybus.com.

Agencija GetByBus omogućuje dolazak do destinacije po niskim cijenama

GetByBus vodeća je europska platforma za prodaju autobusnih karata koja spaja više od 7.000 gradova i nudi više od milijun kombinacija autobusnih linija koje su dostupne na internetu. Autobusne karte tako možete kupiti iz udobnosti svoga doma i bez čekanja u redu na autobusnim kolodvorima, a za neke ih linije čak možete prilikom ukrcaja pokazati vozaču na vašim mobilnim telefonima i tako se poštedjeti brige oko njihova tiskanja, a za sva pitanja na raspolaganju vam je GetByBus helpdesk služba.
 
 
 
Kupnja autobusnih karata i planiranje putovanja nikad nisu bili jednostavniji, stoga nemojte propustiti priliku za obilazak vama najdraže destinacije po niskim cijenama. Također, osim službene mrežne stranice agencije, tu je i mobilna aplikacija GetByBus putem koje možete kupiti putne karte, a nemojte zaboraviti ni stranicu na Facebooku, gdje redovito možete sudjelovati u nagradnim kvizovima i osvojiti karte za putovanje po vašoj želji za samo 1 kunu!
 
Uz sve to, na mrežnoj stranici možete pratiti i blog na nekoliko jezika, gdje možete pronaći informacije o zračnim lukama, prijevozu, zanimljivostima o raznim destinacijama te preporukama kako maksimalno iskoristiti svoj odmor. Ako još uvijek ne znate gdje i kako iskoristiti svoj godišnji odmor, posjet stranici zasigurno će vam biti od velike pomoći.
 
Ako se još niste koristili uslugama ove sjajne agencije, ovdje je navedeno i više nego dovoljno razloga da se to promijeni te i vi – uz samo par klikova – postanete dio sverastuće populacije vjernih korisnika!
 
 
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene