Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije joj prvi put...

Ovo su svi propusti ministrice Holy

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uvođenje vegetarijanskog ponedjeljka, slučaj Kalambura, sada i slučaj zbog kojeg je podnijela ostavku.

Da biti ministrica nije jednostavno, Holy je priznala već na početku mandata. 'Za sada je dosta teško, ponekad se pitam što mi je to trebalo', rekla je Holy 14. siječnja ove godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podignuta optužnica Holy: Protiv Kalambure su prijavu podnijele osobe u čijim nečasnim radnjama nije htjela sudjelovati Slika nije dostupna Tema dana Što mislite o naređenju ministrice Holy da se ponedjeljkom u restoranu ministarstva jede samo vegetarijanska hrana?

Mnogi su pomislili - što joj je trebalo uvođenje vegetarijanskog ponedjeljka u kantinu ministarstva. 'Nemojmo limitirati ljudske slobode, nemojmo ih tjerati da nešto rade neki dan zato što je nekome to simpatično. I meni je simpatično, ali nisam pristalica na taj način nekoga tjerati da bi nešto pojeli', rekao je tada ministar Vrdoljak.

>> Zeleni ponedjeljak nije svima dobro 'sjeo'

Šumove u komunikaciji na liniji prvi potpredsjednik Čačić-ministrica Holy dalo se primijetiti i na sjednicama Vlade. Pravi primjer toga bila je sjednica od 9. veljače kada se Holy pobunila zbog jednog prijedloga zakona koji je prekasno došao u njene ruke.

No i mijenjanje jelovnike i svađa s Čačićem bile su tek sitnice. Holy u centar medijskog interesa dovodi slučaj Kalambura. Zaposlila je ženu protiv koje postoji optužnica.

>> Vlada na čelo Fonda za okoliš imenovala ženu koja ima optužnicu

'Vjerujem da će ta optužnica koja je aktivirana ali nije pravomoćna biti uskoro riješena. Javnost će biti informirana o svim detaljima. Kako mislite uskoro riješena? Postoje informacije koje je dobio odvjetnik od gospođe Kalambure da je odbačaj napisan samo se čeka da se sutkinja vrati s bolovanja', rekla je u travnju Holy.

Tada se i prvi potpredsjednik 'proslavio' svojom izjavom 'Shit happens'. Komunikacijski stručnjaci smatraju da Holy demonstrira političko neiskustvo. 'Ljudi bi rekli zapravo da zaboravlja da se nalazi na funkciji. Vi kad ste na funkciji ne možete komunicirati ni o jednoj temi kako biste mogli privatno ili godinu dana ranije', kaže Smiljana Leinert Novosel.

>> Ministrica Holy dala ostavku, Milanović prihvatio!

Ministarska funkcija nije posao od devet do pet. Ministar je ministar 24 sata na dan pa o svakoj poruci koju šalje mora itekako dobro razmisliti.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene